Träffat Robin

Tjo!

Kom nyss hem från kungsbacka typ, träffade hultman där inna och massa mer grabbar :) Drog till donken och käkade och jag berättade hela min historia för Robin och det som jag blev glad över är att han verkligen tror mig! Jag har vart så insatt i detta nu i 2 dagar att jag mått dåligt och jag vet vart hela fucking världen är påväg.. Men nog om det, ska inte ge er masa mystiska tecken som vissa av de stora stjärnorna gör som ingen ser hehe.. Vart rätt trevligt idag.. Alltid lika skoj att träffa robin för vi har alltid så sjuuukt sjuukt kul när vi är med varandra haha, my best friend<3 Så vi tänkte också dra och supa tillsammans imon i åsa eller nåt vettefan :) De kommer bli fett iallafall, sen lördag blir det hiphop konsert på elektronen de kommer bli HUR NICE SOM HELST VERKLIGEN! Vettefan vad jag ska göra nu, har ingenting att göra.. sitter och skriver en bit på en text också som jag kanske kan få in i detta inlägget, bara skrivit 8 rader med lite skryt om min rap och blablabla vad vi rappare gör haha..

-

du blir fastklistrad i en svart kista
när jag slapat dina rader med en mattpiska
och jag kommer alltid klara mig
för specifika rader för att du ska kunna skada mig

min rap är bra den borde lastas med tåg
kommer knappast ihåg att du slaktats igår
för jag slaktar så många, fan jag somnar
musiken från mig gör så din bil börjar vobbla






+

+

Snack och rädsla!

Tjena.

Åkte hem till demina för några timmarsen, vi skulle igentligen grilla men så hade han något att berätta som va jävligt viktigt om man är i min situation. Detta som han berättade krossade nästan hela min framtid och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Jag har ett mål inom musik och jag vill göra musik som jag själv vill göra och tycket om, men nu tycker jag att det är mest obehagligt att göra musik.. Jag kommer fortsätta spotta! Jag tänker inte låta detta stoppa mig på något vis.. Tycker synd om folk som inte förstår deras situation, men det spelar ingen roll.. Dom kan inget göra för det är försent. Vet inte vad jag ska göra, jag har sån panik och är ledsen & riktigt jävla rädd för min framtid! I flera 1000 år har människan varit så korkade att dom inte fattar att dom skadar sig själva till sist, jag är jävligt glad att jag fått reda på det nu, för då är jag jävligt inne på vad som kommer att hända.. Människan är riktigt dumma i skallen! Dom fattar inte vad som händer i världen dom fattar ingenting!



världens horunge

Update!

Shuu!

Idag har jag varit hemma hela dagen hehehe, jag har fixat lite med mitt program till musik men det gick åt helvete för jag hittade inte dom sakerna jag behövde... Min fucking tarm har jävlats med mig hela morgonen också! Den kan fan inte sluta bubbla och det är jävligt irriterande och kan inte få stopp på det! Igår va den underbaraste dagen på 3 år för mig för jag va helt normal befriad från mitt skitna liv, men idag har jag mått lite sämre pågrund av det i tarmen men de går la över, ska iväg och ta prover på sjukhuset också när jag får tillgång till det..


PUSS

Bilder från helgen! :)










Haha när vi fulade oss!

ALLA MÅSTE FULA SIG IBLAND :)



Videos från valborg & förra helgen!

TJENA ALLA GLADA MÄNNISKOR!

idag är jag jätteglad! jag har befriat mig själv från min ångest och jag kan andas hur bra som helst tack vare mig själv! Så jävla lycklig för att jag kan leva normalt igen som jag gjorde förr, har levt i en jävla puppa i 3 år nu och tänkt på masssa jävla skiit! MEN NU ÄRE ÖVER HAHA! :D

HÄR KOMMER NÅGRA VIDEOSS VAD VI GJORDE FÖRRA HELGEN OCH VALBORG :) enjoy!


RSS 2.0