Ska hem till jokke senare! :D

Nu sitter jag här i min ensamhet och softar som fan :) snackade med joakim judenchenker förut också och han sa att jag kunde komma efter han och michaela har kollat film å myyyysigt med varandra, nej men de kommer nog bli schoft.. och så tog jag min tid till att berätta lite på ett videoinlägg som jag har..


HÄR :)



Första videoinlägget!

SHAAAA ALLA!


Fan va längesen det va jag skrev här, flera veckorsen.. Men jag har tänkt att lägga in mycket videos här nu, dom flesta är dampiga och vissa helt normala :D enjoy my life mates :D



Godmorgon!

Nu sitter jag här och är jäävligt bakfull och det suger. Iallafall, igår drog jag hem till alex och skulle förkröka och fick sjuts av mamma. När jag kom dit så skulle dom dra ut så vi drog ut för vi skulle hem till emma. Sen mötte vi upp fillä och alla andra och gick till emma. När vi va framme så satte vi oss i sofforna tills texmex den idioten sa att vi skulle på fest och att alla va bjudna. Så alla drog från emma efter en halvtimma eller nåt, upp till varla och väntade på idioten som skulle visa oss vägen, och det va ju hansson och dom vi skulle till men tim är så dum i sitt jävla huvud och är allmänt jävla retard den rika fittan. Så vi stod där ute och drack öl fyfann, sen drog vi iallafall hem till janina som bor borta vid shell macken, på resan dit så satt gren och hebbe & alla på bussen, haha gren råkade stöta till en blatte så han fick damp och började slå honom hahaha, fyfan va fult. Han måste fan vart tjackad eller nåt sånt för man börjar inte slåss för att någon blåser på en typ :P Sen när vi va hemma hos janina så typ satt alla & chillade och lyssnade på musik och sånt.. Fast sen va alla tvugna att dra därifrån så jag & joppe drog hem till honom och käkade lite tacos hehe, sen somnade jag :D


Är med jocke, dricker lite och chillar!

dagen har varit rätt seg fram tills jag smsa jocke och frågade om jag fick komma över, så jag drog dit och domme va flummig som vanligt, sen gick han och vi satte oss och skrev en vårlåt den blev hyfsat nice ändå! Vi knäppte några bärs också och dedär! :D Asså Corona med lime frukt i är fan det bääästa jag har druckit jag lovar er. Testa dricka lite Corona med en limefrukt i. Fyfan vad det påminner om sommaren! Så jävla gott det slår fan alla öl som finns hehe. Käkat glass också och de va jävligt gött :D Sitter och lyssnar på musik nu också hehe fan det va de som fattades! Och imon vet jag fan inte vad jag ska göra asså, får la kolla vad alex ska göra eller nåt. På lördag ska jag iallafall ut med eben på krogen och det blir la mingel eller nåt skoj, prinsen suger om man tänker noga efter, bara massa dryga jävla personer där som inte har humor typ haha. Men det är skönt att man slipper polisjävlar som man hade efter sig förr i tiden varenda jävla helg haha. Fyfan va jobbigt de va.


I'm Out!



Godmorgon!

Vaknade för en halvtimma sen och jag mår jävligt fint idag! Blev en sen natt med att kolla på en film.. Den va faktiskt jävligt bra den hette "Stenhuggaren" hehe. Jävligt bra gjord enligt mig själv då ;) Riktigt skönt att jag inte har skola på resten av veckan + nästa vecka, får ingen praktik förens efter lovet och lärarna är på kurs eller nåt på måndag och tisdag! :D

Update! Fika haha

Va rätt tråkigt men endå kul i kungsbacka, drog hem till Jocke pocke, där domme & pea också va. Sen drog vi med peas mammas bil in till kungsbacka och tog en fika på linneas. Sen träffade jag fillä, nathalie, robert, felicia och blablabla, fillä bara försvann hhah xD Vi va på stationen och flummade lite tills hon i kassan sa att snuten skulle komma om vi fortsatte vara högljudda.. OCH ROBERT ÄR SÅ JÄVLA JOBBIG/KORKAD/BÖGIG/ÄGGHUVUD. HAhablir så jävla trött på honom den dampungen :P Vi drog till donken sen och träffade tobbe, alex & porven också. Hehehe.. Sen drog jag hem med bussjäveln till fjärås! Och nu sitter jag här i min ensamhet.. Någon som vill mysa framför tvn?

Vi är jompanins fans!



Ser sjuk ut :S



Jocke & Pea!



Jocke & Pea!



Alex!




Jocke & pea på fiket där uppe, negern är bara random som är på donken haha ;) Nej du är min lilla sötis<33

bloggping

Kungsbacka nu!

Tjalalala, nu ska jag till kungsbacka och träffa vänner, orkar inte sitta hemma och glo på datan eller tvn så jävla trött på att vara hemma hela tin..

Mixtape!

Jag har väldigt god lust att kicka ett mixtape, har velat göra det så jävla länge nu men har inte haft drivkraft till att få tummen ur tjärten och göra det :) Tänkte göra en netplay med en kompis men de går tyvärr inte nu.. Helvete orkar inte sitta här längre, haha jag vill ha helg så jag kan dra ut och festa! Ska med eben, affroman, per och philip till krogen på fredag kanske, fan va najz det kommer bli såfall haha. Finkläder föfan :)



Inspelning

Fan, skulle gjort en skojjig film igentligen men mitt windows movie maker funkade ju fan inte!







bloggping

Yea


Hemma igen!

Tjena, blev ingen inspelning igår för det blir det aldrig hoss fillä, skrev bara några bars sen ville fillä sova hahaha. Jag somnade typ klockan 3 eller nåt. Yeye, vaknade först klockan 7 eller 8 av att filläs pappa stod och snackade med han nedanför trappan, sen vaknade jag 9 igen för bussen gick då så vi gick ner till busshållplatsen och åkte med bussen, fillä drog till kungsbacka och jag drog hem och käkade frukost och dedära. Spelade in lite roliga saker förut haha jag känner bara ibland för att sspela in nåt fast inte droppa det. Typ nåt som man kan lysna på själv och jag testar att mixa rösten på annat sätt och massa skit. Rätt kul.. Sitter här nu och vet inte vad jag ska göra, antagligen in till kungsbacka och träffa gylling och alla booys där inne. Satt och knarkade Jay-Z igår med så sjukt skön är han, adam tensta är hyffsad skön med fast jag gillar inte att hans musik hackar så jävla mycket det är rätt jobbigt fast gött att höra på ibland.



Hemma hos fillä nu!

Nu sitter jag hos fillä och väntar på att han ska snacka klart med sina päron så vi kan börja skriva litegrann, ska nämnligen göra en liten session nu ikväll. Vettefan vad den ska handla om men det lär ju bli något fett. Vi har inte gjort låt tillsammans sedan i sommras och det va typ muppen dissen haha. Se hur grymt det kommer bli nu när båda har blivit bättre (a) Hoppas den jäveln hämtar godis nu för jag e fan as sugen på nåt sööött och goott samtidigt som jag skriver text i mitt lilla textblock.


Skriver en låt!

Har nyss blivit klar med första versen på en bra låt som jag håller på med, den kommer nog att bli en av dom bra jag gjort :) Fick inspiration om fan av ett freebeat jag hittade på min coola sida där jag måste ha inloggningsuppgifter för att tanka ner. Fan va coolt! Ska fixa min praktikplats imon antagligen, ska ut och åka lastbil och lasta av varor till affärer och köra pallar och sånt. Jävligt trist att man inte får lön bara.. Men man kan ju alltid hoppas på att det finns sommarjobb på samma ställe och att man blir accepterad hehe.



Update

Sitter hemma nu och kan knappt skriva för att jag är "kall" om händerna :P hahahahah
skolan har varit rätt soft idag, kollade på en film som handlade om indianer som dödar varandra och krigar blandat med vem vill bli miljonär. Jävligt sjukt att det har med sakern att göra men aja. Träffade precis fillä och alla de andre ;) Va riktigt trevligt faktiskt.

Haha nu ska jag skriva lite musik, passar på när jag är i form för det :)


I'm Out!

Trött, hänger med Jocke Judenschenker

Ligger här med Bengts laptop i jockes konrads säng och bloggar & skit. Måste bara säga att han är överlycklig nu när han sitter och chattar med Adam Tensta på facebook. Jag avundas lite faktiskt haha. Stora rappare brukar oftast inte svara på töntar som Joakim hihi :) Nu ska han lägga in en svart-vit bild på sig själv bara för att adam tensta bara har svart vita bilder.. Haha freak :D Jocke vill vara som andra, han är aldrig sig själv.. Om hans bror säger till Joakim att han ska ha på sig en gul-randig stjorta så har han på sig det nästa dag. Han tar sin brors kallsonger lånar hans knulldocka.. Snart tar han väl frida också :) Jag fattar inte hur man kan ta så mycket kläder & sånt från sin bror som Jocke Bastalainen gör hehe ;) StorbloggarN, naj naj.. är överlycklig för att en kändis har kollat igenom hans blogg!!!! Hahaha



Gammalt & nytt material!


Kollat film

Jag är trött.. men vaken, skulle kunna ligga hemma nu och bara titta upp i taket
men jag lever för saker inte för klockslagen det är därför du aldrig ser mig på dagen.


Har nyss kollat på Wallander - Skytten med Joppeman :) trevligt trevligt. Och sen gick jag in till jocke frankenstein 2 och domme och kollade på ninja assassin hehe, den va ju väldigt "verklighetstrogen" när det kommer 50 liter blod ur halsen så fort en kniv snuddar huden (Y) haha.. men den va rolig, vi satt och garva som fan när mästaren skulle döda sin son som han har plågat i flera år, MEN BLEV FETT HÅRT ÄGD SJÄLV HAHAHA !


makke out bitches !

Hos joppe & jokke alfred

hej hej tjena hallå
jag sitter hos jesper och hans bror och softar på kexet ;) kan inte sluta garva åt sandnegern som sitter och röker ganja och skrattar som fan haha, han är min idol 2010 :D aja nu ska jesper signa in för han snackar med en snyyyyg bruuuuud ! :D

Stress & lite smått och gott!

Fyfan va skönt att jag vet hur jag ska behandla min stress och ångest! Ska plugga mer på hur man får bort det inom kort. Känner mig faktiskt redan mycket bättre.. Nu när jag har fått reda på alla mina symptom, kanske blir en ny person, kanske blir som jag va förr, man vet aldrig :) Just nu när jag lider av stressen så känns det som att jag går runt och lever i en jävla puppa typ som ligger utanför denna världen. Det hjälper med alkohol men jag tänkte att det är ju inte den enda utvägen ifrån stress och sånna saker. Så nu va en person snäll och gav mig ett råd som själv har funkat för honom.

Det handlar inte om att jag har svårt att andas, det är mitt psyke som gör att jag inte kan det. Nu när jag tar djupa andetag så känner jag att jag kan andas mycket bättre och jag känner inte av denna stressen (alltså inte andas med bröstkorgen) som jag har gjort i två år nu eller nåt. Så jävla skönt att slippa det! Vill fan må bra igen och kunna leva normalt!



Makke Out!

Tråkig dag!

Fan vad jag har tråkigt, jag har lust att bara dra utomlands eller nåt.. Vill in och träffa mina booys i kungsbacka men jag orkar fan inte åka in. Helvete jag sa till min polare Jocke Alfred att det bästa man kan göra om man vill sprida sin blogg så är det att droppa den på olika ställen där folk ser och klickar in på skiten. Och nu har han fan spammat överallt, vart jag än tittar så står hans förbaskade bloggnamn där haha :PPpPppPpp fan http://jompanin.blogg.se med stora bokstäver.

Just det, haha fan va fult det är med en devote blogg? Varför kallar folk den för blogg när det är devote liksom? xD "okej jocke de va du som sa det" men jag tänkte lite nu på att det är en devote och ingen jävla blogg. (RIKTIGA BLOGGARE ANVÄNDER BLOGG.SE) :D:D Nej men det är la bra det med. För devote är jätte "grymt" hihi.



Riktigt fint väder ute idag ser jag nu när jag tittar ut ur mitt fönster, funderar på att dra mig från datorn och kicka ut i de fina vädret lite, kanske hittar Mr.Radi och gänget sen också :P

Poesi - Hater

En session ja kickade in fort ;)



WANKAH

Dagens mående: Trött, känns lite stressigt med
Dagens borde: Ta de lugnt!
Dagens frisyr: Haha, inte hunnit göra iordning mig
Dagens smink: inget
Dagens klädsel: kallingar
Dagens planer: Ingen aning ;)
Dagens materiella vill ha: vill ha pizzza!!
Dagens fundering: Eh, undra hur folk tänker som inte tänker som jag?!
Dagens beroende: SNUS ALLTID
Dagens tråkigaste: ont i magen i morse
Dagens längtan: får första kommentaren på min bajs låt
Dagens superlängtan: SOMMAREN FÖR HELVETE!
Dagens tidning: hha
Dagens låt: har inte lysssnat än ;P

skön sandneger


Ont i magen

Vaknade hos Jocke albert för en stund sen av att min mobil ringde som en jävla idiot och de va morsan som hade ringt ungefär 20-30 gånger för att hon ville att jag skulle komma i tid till skolan, trodde att jag började halv 10 men det va kvart över 9 jag började, jag satte mig och åt frukost fast hade as ont i magen och skit. Jag är ån jävla stressig människa och det är å jävla jobbigt ibland... VARFÖR FINNS STRESSS/ORO ?? Ge mig botemedel. Plus igår sså hände en as konstig sak, det typ stack i min mage och över hela bröstet typ som att de va massa nålar innuti min kropp ungefär, as läskigt :S Men jag har lärt mig hantera dedär nu eftersom jag fått det ett par gånger, men det är inte kul kan jag säga.

Vill också tacka nathalielindh.se att hon hjälpte mig med min header :) tacksam hihi (L)

flummar...

Haha jag och Joakim albert sitter och spammar varandra på facebook + massa andras BDB. FÖR VI VILL BLI KÄNDA INOM BLOGGVÄRLDEN SOM KRILLEBOOI OCH ÄCKLIGA KISSIE som är hur ful som helst utan smink haha, jag svär du ser ut som ett jävla missfoster i ansiktet din anorektiska padda. Operera bort ditt ansikte så kanske du kan få en pojkvän ;)

aja min åsikt.

Jag funderar på att sova snart är jävligt trött & sånt. Orkar fan inte med skolan imon igentligen men jag måste pallra mig dit bara för att jag vill visa att jag är grym i skolan (hahahaa) aja..

Saknaden dödar min vilja att glömma, för minnen finns kvar tills vi båda är döda. :'(



GRYM LÅT (handlar inte om mitt liv) men den är grymt bra!!



Söndag!

Tjoo ny blogg idag! Jag känner att jag måste skriva för helvete men jag orkar fan aldrig fortsätta med en blogg.. kanske beror på att jag suger på blogdesign och att alla jävlar är så bögiga och vill inte ge mig en gratis designsida. Så man får klara sig igenom livet på egen hand ibland liksom..
Min helg har varit rätt skön så, i fredags så chillade jag, eben & ted hemma hos eben med att kolla på tv och käka munchies hehehhe :D Det va riktigt soft där. Sen igår då (lördags) så va jag hemma hos eben och förkröka. Sen drog han till sin flicka och jag fortsatta till en fest i hamerö där jag träffade ebens lillasyster hehe lool ;D Det va hyffsat kul i början men sen när allt "riktigt" party folk kom, då ska idioterna köra ut alla + att han som ägde skiten sa till mig att dra därifrån och jag sa ja visst jag drar :) Men han fortsatte tjata och jag hade redan sagt flera gånger att jag skulle dra haha idiot :P Sen hans "flickvän" eller syster whatever det va va ju riktigt cp.. Hon sa åt mig att jag skulle gå ut och jag hade rest mig och allting men hon fortsatte säga att jag skulle dra, MEN FÖR HELVETE JAG STÅR JU UPP OCH ÄR PÅVÄG UT!? Vad är det människor inte fattar när dom fått i sig lite alkohol? Lite normala kan man ju vara iallafall tycker man. Aja shit happens.. Snart ska jag sova för ska till skolan imon.


Poesi out!





Här är en liten bild på min trogne vän "Tage Von Judenschenker" också, om ni ville ta del av den :)



RSS 2.0